Tarih: 18.04.2023 16:08

Öğrenciler tatil öncesi depremzedeler için kermes düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Manyas İstiklal İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri de bayram öncesi okullar tatile girmeden deprem bölgelerinden ilçeye gelen depremzede aileler için bir kermes düzenledi. 
Öğretmenleri Gül Ayşe Soylu’ya ve ailelerine depremzedeler için yardım etmek istediklerini belirterek yardımcı olmalarını isteyen minik yüreklere öğretmen ve velileri de destek verince okulun bahçesinde bir stant açılarak, öğrencilerin yaptıkları el işleri ile velileri tarafından hazırlanan gıda ürünleri ve giysiler satışa sunuldu. 
Büyük ilgi gören kermes gün boyunca devam etti. 
3-E sınıf öğretmeni Gül Ayşe Soylu, Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi olan depremin herkes gibi kendilerini de üzdüğünü belirterek, öğrencilerin kendilerinin hazırladıkları anahtarlık, kitap ayraçlarının yanında, hediyelik eşyalar ve el sanatları ürünlerle birlikte velilerin de kendilerinin hazırladıkları gıda ve diğer el sanatları ile kermese destek verdiklerini, bu tür etkinliğin düzenlenmesini sağlayan öğrencilerine ve katkı sunan velilere teşekkür etti. 
Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek'te depremzede kardeşlerimize bu hassasiyeti gösteren 3-E sınıfı öğretmen ve öğrencileri ile velileri tebrik etti. 
Haber : Sibel Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —