Panç ve Koçyiğit’ten Başkan Barçin’e Ziyaret

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Selim Panç ve CHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit tarafından Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın'a, nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Genel Haberler 9.11.2019 18:22:29 741 0
Panç ve Koçyiğit’ten Başkan Barçin’e Ziyaret

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr.Selim Panç ve CHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit tarafından Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın'a, nezaket ziyareti gerçekleştirildi.  

Gayet samimi ve yararlı geçen ziyarette,güncel, siyasi gelişmeler ve bölgesel sorunlarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın,Panç ve Koçyiğit'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.
Manyas Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler de veren Başkan Barçın, “Seçim döneminde, birlik beraberlik içerisinde yürüttüğümüz güzel ve seviyeli bir çalışmayla seçimi kazandık. Bu çalışmalarımızı, şimdi de Manyas Belediyesi olarak halka hizmet ederek sürdürüyoruz" dedi.
Panç ve Koçyiğit'te, "Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın'ı seçim başarısı ve belediyedeki çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarından ilçe halkının memnuniyeti bize kadar ulaşıyor.
Halkın memnuniyeti, bizi de mutlu ediyor. İnanıyorum ki, Sayın Başkan, ilçe halkının güçlü desteğiyle daha uzun yıllar hizmet edecektir. Kendisine bir kez daha başarılar diliyoruz. “ dedi. Haber : Sibel Ertan