Pedallar gelecek için çevrildi

Manyas Kaymakamlığı’nca geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen organizasyon da 60 kişi gelecek için pedal çevirdi.

Manyas Haber 18.06.2021 18:28:03 493 0
Pedallar gelecek için çevrildi

Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Manyas Gençlik Merkezi’nin ortak olduğu organizasyona, Manyas Belediyesi, Süt Üreticileri Birliği, Çelpeşli Kasabı ve hayırseverler maddi destek verdi. 

"Gelecek için pedalla" etkinliği kapsamında Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız ile bazı kurum amirlerinin de katılımıyla bisikletlerle 20 kilometre yol kat edildi. 

Bandırma Bisiklet Kulübü üyelerinin de katıldığı bisiklet turu başlamadan önce katılımcılara kullanım ve güzergâh konusunda bilgi verildi. 

Manyas Gençlik Merkezi önünden başlayan bisiklet turunun, kırsal Boğazpınar Mahallesi güzergâhı üzerinden kırsal eski Manyas Mahallesi Göleti’nde sona ereceği, burada piknik yapılacağı ve sonrasında yine bu güzergâhtan ilçeye geri dönüleceği katılımcılarla paylaşıldı. 

Bisiklet turuna İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Erdinç Boztepe, Tapu Müdürü İhsan Koyun, Orman İşletme Şefi Eren Cesur, Manyas Gençlik Merkezi Lideri Fatih Özel bisikletleriyle katılırken, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Eğen ise gölette yapılacak piknik için ev sahibi sıfatıyla aracıyla katıldı. 

Manyas Kaymakamı Fatih Yıldız "Bugün gençlerimizle bir araya geldik, salgından sonra evlerden artık çıkmak istiyor gençler, bizde onlar için sosyal mesafeye uygun bir program yapmayı düşündük. Böyle bir çözüm bulduk, gençlerden de yoğun bir katılım oldu. Biz bu programı yalnız Kaymakamlık olarak değil, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Merkezimiz,  Bandırma Bisiklet Grubumuz, hayırseverlerimiz ile birlikte organize ettik. Bizlere düzenlediğimiz bu etkinlikte katkı sunan kurum ve kişilere teşekkür ediyorum." dedi.