Rektör Özdemir Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Genel Haberler 21.12.2019 15:37:51 1089 0
Rektör Özdemir Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir geçtiğimiz Cuma günü Manyas MYO Genç Fikirler Topluluğunun organize ettiği kahvaltı da öğrencilerle  buluştu.
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, Genel Sekreter Cihangir Boz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İsmail Şahin ve Manyas MYO Müdürü Prof. Dr. Burak Darıcı ile öğrenci topluluğu akademik danışmanı Öğr. Görevlisi Coşkun Kalp’in de katıldığı kırsal Hacıyakup Mahallesi alabalık tesisinde ki kahvaltı samimi bir havada gerçekleşti.
Bandırma 17 Eylül Rektörü Süleyman Özdemir, görev yaptığı süre zarfı içerisinde ilk defa bir öğrenci topluluğu tarafından davet aldığını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Rektör Özdemir “Yeni kurulduğumuz dönemler de üniversitemiz çok tanınmıyor ve vakıf üniversitesi olarak biliniyordu.    

apılan akademik çalışmalar neticesinde hem de birçok farklı branşta düzenlediğimiz etkinlikler sayesinde artık tüm Türkiye’de tanınan ve tercih edilen bir üniversite haline geldik. Nitekim üniversiteler arasında yapılan etkinlikler bazında 217 üniversite arasında 51. Sıraya yükselmemiz bunun somut bir göstergesidir.” dedi.
 Genç Fikirler gurubu adına söz alan Emine Kesler ise merkez kampüste çok sayıda öğrenci toplulukları olduğunu ve bunların çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek merkeze uzak oldukları için katılamadıklarını bu nedenle kendi etkinliklerini düzenlemeye karar verdiklerini için Genç Fikir gurubunu oluşturduklarını belirterek “Üniversiteler bulundukları şehre yeni değer katan kuruluşlardır. Bu anlamda grup olarak alanlarında uzmanlaşmış iş adamları, yazarlar ve sanatçılar ile iletişim halindeyiz. Bunları en kısa zamanda ilçemiz de ağırlamak istiyoruz .” diye konuştu.
Belediye Başkanı Barçin’de öğrencilerin taleplerini dinleyerek yardımcı olacağını söyledi. Rektör Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya’yı ziyaret ederek bir süre görüştüler.     
   Haber : Tülay KELEŞ