Saadet Partisi ilçe binası açılışı ve kongresi yapıldı

İlçemiz de Saadet Partisi ilçe binası açılışı ve 2. olağan genel kurulu yapıldı.

Manyas Haber 25.11.2021 14:41:29 968 0
Saadet Partisi ilçe binası açılışı ve kongresi yapıldı

Geçtiğimiz Pazar günü Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut  Arıkan'ın da katıldığı parti binasının açılışı sonrası  yapılan 2. Olağan Genel Kurulda Eren Bayrakoğlu güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Parti binasının açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan "Toplum olarak ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Hiç olmadığı kadar kardeşlik iklimine ihtiyacımız olduğu, hiç olmadığı kadar birbirimizi anlamak için gayret göstermemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi için ilçe başkanımız, ilçe yönetimimiz gayret göstereceklerdir.” dedi. 

Yeni açılan parti binasında gerçekleşen ve Başkanlık divanını İl Başkan Yardımcısı Murat Savut, divan başkan yardımcılığını Emin Karaot ve katip üye olarak İsa Demir oluşturdu. Kongre de konuşma yapan Başkan Eren Bayrakoğlu “Bugün Manyas ilçemiz de ilçe binası açılışı ve kongremizi gerçekleştiriyoruz. Milli görüş hareketinin siyaset sahnesine çıkışının ise 51. yılını kutluyoruz. 51 yıldır yaşanabilir yeniden büyük Türkiye diyoruz. Bu çizgimizden taviz vermedik, yolumuzdan dönmedik, rüzgâra, konjonktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. O yüzden istikrar görmek isteyen bu salona baksın, diklenmek değil, dik durmak nasıl olur görmek isteyen buraya bir baksın. Bu salonda güce teslim olmayanlar, haksızlığa boyun eğmeyenler var.İlk virajda veda edenler değil, ahde vefa gösterenler var, iyi ki varsınız Allah sizlerden razı oldun. MNP’yi, MSP’yi, Refah’ı, Fazilet’i kurarken hangi ruh ve heyecana sahipsek bugün de Saadet Partisi olarak aynı coşku ve aynı inançla hedefe doğru ilerliyoruz. Bu kadronun tek bir derdi vardır, oda bu ülkeye, bu millete olan aşkıdır, sevdasıdır. Saadet Partisi hiçbir kimsenin, hiçbir partinin düşmanı değildir, biz partileri değil, politikaları eleştiririz. Saadet Partisi hiç kimseyi ötekileştirme, ırkçılık ve mezhepçilik yapmaz. Bütün insanlığın saadeti için çalışır, huzur, barış ve kardeşliğin ancak bu şekilde gerçekleşeceğine inanır. Allah bütün insanlık için çıktığımız bu kutlu yürüyüşü şimdiden mübarek kılsın, kongremiz hayırlara vesile olsun inşallah, zafer inananlarındır ve zafer yakındır.” diyerek sözlerine ekledi. 

Daha sonra seçimlere geçildi, tek listenin girdiği seçim sonunda Eren Bayrakoğlu yeniden Saadet Partisi ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim Kuruluna ise Erdinç Karaman, Mehmet Yıldırım (Gazete bayii) Cengizhan Karaman, Fikret Özkan (Akçaova), Yaşar Kamil Şener, Erdinç Erol ve Tolga Çakıroğlu seçilirken, il delegeliklerine Eren Bayrakoğlu, Mehmet Yıldırım, Erdinç Karaman, Ayşe Bayrakoğlu, Yaşar Kamil Şener ve Arif Çakmaklı seçildi. 

Açılışa Belediye Başkanını temsilen meclis üyesi Ahmet Duru, İYİ Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer ile çevre ilçelerden gelen Saadet Partililer katıldılar. 

Yeniden başkanlığa seçilen Eren Bayrakoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında “Amacımız partimizi ilçemiz de ve buna bağlı olarak ta ülkemiz de ileriye götürmek istiyoruz, hedefimiz iktidar, onun için yoğun çaba göstereceğiz. Ben açılışımıza ve kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahmut Arıkan ile konuklarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum.” dedi.