Sıcak havalar ev limonatasına talebi patlattı

Sıcak hava dalgasını had safha da yaşadığımız şu günler de harareti gidermek için soğuk içeceklere yoğun talep var. Sofralarımız da ve umuma açık kahve ve diğer mekanlar da su başta olmak üzere, açık meşrubatların satışının yoğunl

Manyas Haber 19.07.2023 17:59:00 701 0
Sıcak havalar ev limonatasına talebi patlattı

Sıcak hava dalgasını had safha da yaşadığımız şu günler de harareti gidermek için soğuk içeceklere yoğun talep var. Sofralarımız da ve umuma açık kahve ve diğer mekanlar da su başta olmak üzere, açık meşrubatların satışının yoğunlaştığı gözleniyor. 
Uzun yıllardan beri ev limonatası hazırlayarak ilçe geneli ve evlere servis yapan Cumhur Ünlü isimli esnaf, her geçen gün limonata talebinin arttığını, sanayi limonatalarının kesinlikle ev limonatası ile kıyaslanamayacağını söylerken, hazırladığı limonataların her zaman arkasında olduğunu, hijyen bir ortam da hazırladığı limonatalarının tüketiciler tarafından da övgüyle bahsedilerek, tüketildiğini söyledi. 
Vatandaşların, gazoz ve kola türü içeceklerden uzak durmalarını isteyen Ünlü, kendi hazırladığı ev yapımı limonatayı tüketmelerini tavsiye etti. 
Haber : Sibel Ertan