Süleymanlı Mahallesi’ne dev Türk bayrağı

Süleymanlı Mahalllesi Muhtarı Abdi Çimen seçimde vermiş olduğu sözleri yerine getiriyor.

Manyas Haber 27.02.2021 16:33:26 714 0
Süleymanlı Mahallesi’ne dev Türk bayrağı

2019 yılında yapılan mahalli seçimlerde Süleymanlı Mahallesi’nde muhtar adayı olan Abdi Çimen, mahalle halkından oy isterken vermiş olduğu sözlerden biri olan mahalleye dev Türk bayrağı asılması sözünü yerine getirdi. 

Süleymanlı Mahallesi’nin en yüksek tepesi olan Yerlikabaç Tepesi’ne 12 metre uzunluğunda dikilen bayrak direğine mahallelinin katkılarıyla alınan dev Türk bayrağı geçtiğimiz hafta yapılan törenle göndere çekildi. Bayrak çekme töreni düzenleyen muhtar Çimen, mahalle imamı tarafından okunan bayrak duasının ardından hep bir ağızdan söylenen İstiklal Marşı ile birlikte bayrağı göndere çekti. 

Seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Yerlikabaç Tepesi’ne dev Türk bayrağı dikme sözünü yerine getirmekten dolayı gururlu olduğunu ifade eden muhtar Çimen, “Seçimlerde vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu dev Türk bayrağımız mahallemize çok yakıştı. Şimdiki hedefimiz ise azalarımız ve mahalle gençlerimizle beraber bir Atatürk büstü yapmayı düşünüyoruz. Bu sözümüzü de en yakın zamanda yerine getirmek istiyoruz.” dedi.