Tarım ve Orman İl Müdürü Alkan, Manyas’ta

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ilçe ziyaretleri kapsamında Manyas’a gelerek burada bir takım ziyaretlerde bulundu.

Manyas Haber 30.09.2021 17:31:01 388 0
Tarım ve Orman İl Müdürü Alkan, Manyas’ta

Manyas ziyaretine Manyas Tarım ve Orman İlçe Müdürü Erdal Ok’u ziyaret ederek başlayan Alkan, İlçe Müdürü Erdal Ok’tan bölgede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alırken ilçe müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.  

İl Müdürü Erkan Alkan daha sonra Manyas Kaymakamı Koray Çelik’i makamında ziyaret etti. 

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Ok ile Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Haydar Ali Kuytul’un da yer aldığı ziyarette bölgenin tarım ve hayvancılığının genel durumu değerlendirilerek, uygulanması planlanan projelerin yanı sıra yatırım hedefleri görüşüldü. 

Bölgemizde gerçekleştirilen tarım faaliyetleri ile küçük ve büyükbaş hayvancılık yatırımları hakkında detaylı bir değerlendirme yapan Tarım İl Müdürü Alkan ve Kaymakam Koray ilçemizde yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

Manyas’ta göreve yeni başlayan Kaymakam Koray Çelik’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Alkan “İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Bakanlığımız politikaları doğrultusunda bölge ekonomisine katma değer sağlayacak yatırımları ve projeleri sonuna kadar destekliyoruz.” dedi.