Ulvi Çare İlçe Başkanlık Yarışında Bende Varım Dedi

Ulvi Çare, CHP Manyas İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Genel Haberler 9.11.2019 18:17:23 687 0
Ulvi Çare İlçe Başkanlık Yarışında Bende Varım Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel örgütlerinde kongre süreci yaklaşırken, başkan adayları da bir bir başkanlık için kolları sıvıyor. İlçemizde ise mevcut başkan İsfendiyar Ülker'in ardından ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan diğer  isim ilçemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Ulvi Çare oldu.  

lçemizde ise mevcut başkan İsfendiyar Ülker'in ardından ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan diğer  isim ilçemizin tanınan ve sevilen esnaflarından Ulvi Çare oldu.
CHP Manyas İlçe Başkan Adayı olduğunu belirten Ulvi Çare yaptığı basın açıklamasında "Uzun zamandır CHP Manyas ilçe örgütünde çeşitli görevlerde bulundum. Bana verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. İlçe teşkilatını çok iyi tanıyorum, partimin görevlisi olarak ilçe halkının tüm ihtiyaç ve sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümünün ne olduğunu nasıl olacağını birlikte karar verdiğimiz arkadaşlarımızla şekillendirdik ve tasarladık. Eğer ilçe başkanlığı görevi bizlere verilirse, Manyas halkına yakışır bir şekilde ifa edeceğimize söz veriyoruz. İlçemizde partimizin başarılı olması için birlikte çalışmak ve başarmak istiyoruz." dedi.
CHP'nin kuruluşun ve kurtuluşun partisi olduğunu dile getiren başkan adayı Çare "Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Manyas İlçemizde daha güçlü bir duruma gelmesi, kucaklayıcı ve birleştirici bir yapıda yer alması adına,  Cumhuriyet Halk Patisi'ni Manyas'ta daha ileriye,aydınlık günlere taşımak adına Manyas CHP İlçe Başkanlığına adayım."diye konuştu.
Haber : Tülay Keleş