Tarih: 19.12.2022 13:46

Üreticiye Can Suyu

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Birliğe bağlı S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, üyelerine ve tüm hayvan yetiştiricilerine 8 ay vadeli ve faizsiz sabit fiyattan yem satışına başladı. 
S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı yaptığı açıklamada, kooperatif ortakları ile müşterilerine 7 Temmuz 2023 tarihli vadeli ve faizsiz yem, ayçiçeği küspesi ve arpa ezmesi satışlarına başladıklarını söyledi. 
Ortaklara gübre, ilaç ve tohum desteklerinin haricinde yem desteğinde de bulunduklarını belirten Kalpakçı, “Ortaklarımızın aldığı yemleri evlerine kadar götürüp teslim ediyoruz. Nakliye ve diğer masraflar için ortaklarımızdan herhangi bir ücret almıyoruz. Kooperatifimizden ilk kez yem almayı düşünen üreticilerimiz de müşteri olarak alış veriş yapabilirler. Kurban vadeli bu kampanyamızın üreticilerimize rahat bir nefes aldırabileceğini düşünüyorum. Gayemiz ortaklarımız başta olmak üzere üreticilerimizi desteklemek ve yöre hayvancılığının gelişimine katkı sağlamak.” dedi. 
Haber : Sibel Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —