Vatandaş Pazar Eziyetinden Kurtulmak İstiyor

Manyas’ta korona virüs salgını tedbirleri kapsamında Cuma günleri eski otogar alanında kurulmasına başlanan pazaryerine alışveriş için giden vatandaşlar eziyet yaşıyor.

Manyas Haber 11.06.2020 16:45:39 1284 0
Vatandaş Pazar Eziyetinden Kurtulmak İstiyor

Korona virüs salgını nedeniyle Cuma günleri eski otogarda kurulmasına başlanan ilçe pazarı vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Sosyal mesafe kurullarına uyulmasının amaçlandığı yeni pazar alanında sosyal mesafenin hiçe sayıldığını belirten vatandaşlar "Yavaş yavaş normalleşme sürecine girildi, sokağa çıkma kısıtlaması da büyük olasılık uygulanmayacak. Pazarımız yine eski yerinde kurulsun, burada da eğer tedbir alınması gerekiyorsa alınabilir. En azından şimdi olduğu gibi insanlar iç içe olmaz. Lütfen yetkililer sesimizi duysun. Pazara girişin belirli yerlerini bariyerlerle kapatarak, önlem almak mümkündür." diye konuştular.

Çarşı esnafı da “Pazar eski otogarda kurulduğundan bu yana işlerimiz durdu, zaten korona virüsten dolayı büyük zarar gördük. Normalleşme sürecine girmeye başladığımız bugünlerde pazar eski yerine kurulursa çok memnun oluruz." şeklinde görüş bildirdiler. Haber: Tülay Keleş