Ak Parti Adayı Koman'dan Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak gazetemize bilgilendirmelerde bulundu.

Manyas Haber 31.01.2024 02:44:00 873 0
Ak Parti Adayı Koman

Başkan Adayı Koman, doğalgaz yatırımı için bugün Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında alınacak olan karar ile çalışmalara başlanılacağının müjdesini verdi.
Doğalgaz çalışmaları kapsamında ilk kazmanın önümüzde ki ay atılacağını belirten İbrahim Koman, “Manyaslıların özlemle beklediği doğalgaz çalışmaları önümüzdeki ay başlıyor ve ilk kazmayı vuruyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis’inde alacağımız karar ile çalışmalara başlayacağız. Daha önce yaptığımız görüşmelerde Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı’mızın 2024 yatırımlarına ilçemize doğalgaz arzının sağlanmasını aldırmıştık. Geçtiğimiz günlerde ise bakanlık yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde Manyas’ın doğalgaz talebinin karşılanması için önümüzde ki ay ilk kazmanın vurulacağı müjdesini aldım ve sizlerle paylaşmak istedim.” Dedi.
Yatırım programları kapsamında 2024 yılı sonunda Manyas’ta ilk doğalgaz arzının sağlanacağı ve  Manyas’ın doğalgaz ile ısınacağını belirten Ak Parti Manyas Belediye Başkan Adayı İbrahim Koman, “Önümüzde ki ay vuracağımız kazma ile ilk ateşi yakıyoruz. Manyas’ta 2024 yılının sonunda tüm ilçeye doğalgaz hatları çekilmiş olacak. Bu yılın sonunda tüm ilçe merkezi doğalgaz ile ısınmaya başlayacak. Ben İbrahim Koman olarak sizlere bu müjdeyi veriyorum”diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Parti Adayı Koman' Doğalgaz Müjdesi