Ak Parti İl Heyetinden Manyas'a Çıkarma

Balıkesir'de AK Parti vites yükseltti. Yerel Seçimler öncesi AK Parti İlçe ve kırsal mahalle gezilerine hız verdi. Ziyaretler kapsamında bir günde 5 ilçe ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Mehmet Aydemir Manyas'a da gelerek partil

Manyas Haber 25.01.2024 00:00:00 601 0
Ak Parti İl Heyetinden Manyas

İlçe ziyaretleri kapsamında Manyas'a gelen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir'i Ak Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay ve ilçe yönetimi ile Ak Parti Manyas Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Koman karşıladı.
Manyas ziyaretinde ilk durağı parti binası olan Başkan Aydemir burada partililer ile bir araya geldi. 
İl Başkanı Aydemir'e, Ak Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri Cüneyt Ermişler, Ali Osman Eser, Münevver Gözhan, Tuğba Karakoç ve İlçe Koordinatörü Nuri Kaya 'nın eşlik ettiği ziyarette seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunularak yaklaşan seçim süreci hakkında istişarelerde bulunuldu. 
Daha sonra Manyas Atatürk Meydanı'nda gençlerle bir araya gelen Ak Parti heyeti burada gençlerin istek ve arzularını dinledi.
Yerel seçim sürecinde İl Yönetimi olarak ilçe ziyaretlerine sıkı bir şekilde devam ettiğini belirten İl Başkanı Aydemir, "7’den 70’e değerli hemşehrilerimizin beklentilerini, taleplerini ve sorunlarını yerinde birebir değerlendirerek çözüm odaklı ilerlediğimiz ziyaretlerimizde vatandaşımızın teveccühünü ve desteğini alarak Ak teşkilatımızın sahadaki gücünü sandıkta da net olarak göreceğimize inancımız tam." şeklinde konuştu.
Haber : Pınar Demirçeviren


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Parti Heyetinden Manyas' Çıkarma