AK Parti’nin Ramazan programı Manyas’la devam etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programı Manyas ile devam etti.

Manyas Haber 27.04.2022 16:44:00 414 0
AK Parti’nin Ramazan programı Manyas’la devam etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda düzenlenen Manyas Ramazan ayı programı, AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı’nın ziyareti ile başladı. 

Balıkesir’den gelen heyet ile ilçemiz AK Parti teşkilat mensupları arasında parti binasında kısa bir toplantı yapıldı. 

Parti binasındaki toplantı sona erdikten sonra AK Parti İl ve İlçemiz Teşkilat mensupları, Cumhur İttifakı ortağı MHP Manyas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

Devamında Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan makamında ziyaret edildi. Müftülük ziyareti Manyas İlçe Kaymakamı Koray Çelik’in ziyareti ile devam etti. 

AK Parti İl Yönetimi Manyas’ta Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan nedeniyle her ilçe de hazır ettiği sıcak yemek TIR'ında ilçemiz halkına yemek ikramında bulundu. 

Daha sonra haneler ziyaret edilirken, AK Parti İl Teşkilat mensupları, evde iftar programı çerçevesinde evlere misafir oldu. Ramazan’ın huzuru evlerde doyasıya sohbet edilerek, çay içilerek yaşandı.  

Teravih namazını kırsal Kızıksa Mahallesi’nde vatandaşlar birlikte kılan AK Parti İl Teşkilatı mensupları, namaz kahvehaneleri ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden partililer, talepler konusunda halkı bilgilendirdi.