Biçer, yeniden İYİ Parti Manyas ilçe başkanı

İYİ Parti Manyas ilçesinin 3’üncü olağan kongresinde başkanlığa yeniden Özcan Biçer seçildi.

Manyas Haber 16.11.2022 09:45:00 941 0
Biçer, yeniden İYİ Parti Manyas ilçe başkanı

Manyas Belediyesi'nin üst katında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen kongrede divan başkanlığına Cengiz Kaplan seçilirken ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, konuşmasında, “2023 yılındaki seçim, Vahdettin’in gemisine binenlerle Bandırma Vapuru’na binenler arasında olacaktır. Bu seçim, zifiri karanlığa mahkûm kalmamak için son çıkış yoludur” dedi.
Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim kurulunun faaliyet raporu ile kesin hesap raporları okunarak ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildi.
Daha sonra kürsüye gelerek kısa bir konuşma yapan Başkan Özcan Biçer, kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür ederken “Allah’a şükür ki 5 yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından kurulan partimiz bugün iktidarın en büyük adayıdır. Yapılacak ilk seçimlerde Genel Başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Bu kutlu davada Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.
Siyasi konuşmalar bölümünde Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İYİ Parti Balıkesir eski il başkanı Nedim Tuna genel kurula katılanlara hitap ettiler. Kongrenin sonunda yapılan oylama ile Özcan Biçer’in başkanlığındaki İYİ Parti Manyas ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Cem Evyapan, Zuhal Ergün, Cevriye Yıldız Erten, Güngör Şakar, Hatice Erdoğan, Hatice Evyapan, İrfan Manyas, Hüseyin Kaba, Erbil Budak, Necdet Güney, Salim Can, Recep Can, Kader Tezcan, Beydullah Keçeci, Altan demir, İbrahim Görgül, Ali Günay, Reyhan Hanay, Hasan Tür, Kenan Aşır.
BALIKESİR İL DELEGELERİ
Özcan Biçer, İbrahim Görgül, Hüseyin Kaba, Güngör Şakar, Cem Evyapan, Recep Can, İrfan Manyas, Üner Çar, Seyhan Gültekin, Altan Demir   
Haber : Taygun Ertan
 


Anahtar Kelimeler: Biçer yeniden Parti Manyas başkanı