BTO Başkanı Kılkışlı, veda yemeği verdi

Pazartesi günü (Dün) yapılan Bandırma Ticaret Odası (BTO) Başkanlığına yeniden aday olmayan Başkan Mehmet Kılkışlı Manyas’ta bir veda yemeği verdi.

Manyas Haber 11.10.2022 12:33:00 336 0
BTO Başkanı Kılkışlı, veda yemeği verdi

Yemekte ilk konuşmayı Oda yönetiminden ilçemiz iş insanlarından Fevzi Karakaş yaptı. 

Karakaş, Bandırma Ticaret Odası’nın her zaman yanlarında olduğunu, Bandırma’ya yapılan yardımların ayrım gözetmeksin Manyas’a da yapıldığını belirterek Kılkışlı ve ekibine teşekkür etti.  

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin ise Bandırma Ticaret Odası ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken odaya ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. 

Daha sonra bayrağı Adem Yılmaz ve Bahadır Çemberci ikilisine teslim eden Mehmet Kılkışlı yemekte bir veda konuşması yaparak “Bu benim veda yemeğim, yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldin yemeği, sizlere helallik almak için geldim,19,5 yıldır Bandırma Ticaret Odası başkanlığını yürüttüm, Manyas bizim için çok önemli, sizlerle olan sıcak alakadan dolayı buraya değişik baktım. Bizim Bandırmalı üye sayımız 2285, Manyas’ın ise 133 tane yani yaklaşık Bandırma’nın % 6 bir paya sahip oldu. Ancak burada ki iş insanlarımızın katkılarını gözardı edemeyiz, onların sıcak alakalarını biz hep gördük. Odanın yaptığı çeşitli yardımlar da Manyas’ı da kattık. Şimdi yapılacak olan seçim de ilk 2 yıl Adem Yılmaz Bandırma Ticaret Odası Başkanlığını yapacak daha sonra ki 2 yılda Bahadır Çemberci kardeşim başkanlık görevini yürütecek. Ben her iki kardeşime de başarılar diliyorum.” Kılkışlı’nın veda konuşmasının ardından bandırma Ticaret Odasının yeni başkanları Adem Yılmaz ve Bahadır Çemberci kendilerini tanıtan kısa birer konuşma yaptılar.

 


Anahtar Kelimeler: Başkanı Kılkışlı yemeği verdi