CHP İl Başkanı Sarı’dan veda ziyareti

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Manyas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Manyas Haber 23.12.2022 15:17:00 584 0
CHP İl Başkanı Sarı’dan veda ziyareti

CHP İl Başkanı Sarı’yı, Manyas ziyaretinde CHP Manyas İlçe Başkan Vekili Meltem Danç, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Tok ve parti üyeleri karşıladı.  
Önümüzdeki günlerde CHP Balıkesir İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliği için aday adayı olması beklenen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe teşkilatlarına başlattığı veda ziyaret programı devam ediyor. 
Bu kapsamda Manyas’a gelerek partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Sarı, parti binasında yaptığı konuşmada, CHP İl Başkanı olarak Manyas’a yaptığı son ziyaret olduğunu söyledi. 
Bir karar aldığını ve yola çıktığını partilileriyle paylaşan Sarı, “Sizlerin de destekleriyle Milletvekili adayı olup Ankara’da meclise girebilirsem sizleri orada en güzel şekilde temsil edeceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Benim istifamın ardından yönetim kurulu arkadaşlarımız kendi aralarında bir seçim yaparak yeni il başkanını seçecekler.” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2023 seçimlerinde iktidar olabilmek için Balıkesir il ve ilçeleri olarak var gücü ile çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Sarı, “Ziyaretlerimiz kapsamında bizlere misafirperverliklerinden dolayı ilçelerimizin yönetim kurulu ve değerli üyelerine çok teşekkür ederim. Adım adım iktidara yürüyoruz.” diyerek sözlerine ekledi.  
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Başkanı ziyareti