CHP'li Meclis Üyesi Duru Şehitleri Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manyas Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Duru, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Manyas Cumhuriyet Meydanın'da pilav hayrı gerçekleştirdi.

Manyas Haber 7.09.2022 13:22:00 636 1
CHP

Meclis Üyesi Duru, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz” dedi.
CHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Duru 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz için pilav hayrı düzenledi. Cumhuriyet  Meydanı’nda yapılan etkinliğe CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Özel, CHP Manyas Belediyesi Meclis Üyeleri pilav-ayran dağıtımında bulundu.
2000 Kişilik yapılan ve vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu, yoğun ilgi gösterdiği pilav hayrı kısa sürede tükendi. Vatandaşlar, yapılan hayır nedeniyle CHP Manyas Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Duru'ya böyle özel bir günde bu düşüncesi ve hayrı için ayrıca teşekkür ettiler. 
Haber : Pınar Demirçeviren


Anahtar Kelimeler: ' Meclis Üyesi Şehitleri Unutmadı
Mehmet Ali ermiş
9.09.2022 21:27:10
HDP askerimizi polisimizi şehit eden CHP de ortak nasıl oluyordu ortagınızın şehit etiği şehitlerimizi anıyoanıyorsunuz aklımızla alaymı ediyordunuz.