Çömez, Manyas’ı karış karış gezdi

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Manyas’ta çeşitli yerlere ziyaret düzenledi. Manyas’ta iktidar partisi ilçe başkanları ile bir araya gelen Çömez, birlik beraberlik mesajı verdi.

Manyas Haber 17.08.2023 13:03:00 692 0
Çömez, Manyas’ı karış karış gezdi

Meclisin tatil olması nedeniyle Balıkesir’deki çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Manyas’a ziyaret düzenledi.
Manyas’ta ilk durağı Manyas Eşen Köyü olan Turhan Çömez, İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer ve ilçe teşkilatı ile köylü vatandaşları ziyaret etti. Çömez, “Başkanımız Özcan Biçer ve teşkilatımız ile Manyas Eşen Köyü’nü ziyaret ettik. Burada rakiplerimizi geçerek birinci parti olduk. ‘İYİ Parti’yi iktidara köylüler taşıyacak’ diyorlar.”dedi.
“AYRIŞMA DEĞİL, UZLAŞMA”
Manyas’ta iktidar ve muhalefet partileri ilçe başkanları ile bir araya gelen Vekil Çömez, birlik beraberlik mesajı verdi. İYİ Parti Manyas ve Erdek İlçe Başkanları Arif Demir ve Özcan Biçer’in Çömez’e eşlik ettiği sohbette, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna aynı masada buluştu. Vekil Çömez, ilçe başkanları ile kahve içerek sohbet etti. Çömez, “Siyasi rekabet, ayrışma değil, uzlaşma ve diyalog kültürünü güçlendirmeli.” diye konuştu.

ÇÖMEZ, CUMHURİYET KÖYÜ’NDE GÜRCÜLER İLE BULUŞTU
Manyas programının devamında Manyas ilçe Teşkilatı ile buluşan Vekil Turhan Çömez, ardından teşkilat ile birlikte Manyas Cumhuriyet Köyü’nü ziyaret etti. Cumhuriyet Köyü’nde anaerkil bir kültür hâkim olduğunu belirten Çömez, “Manyas ilçe teşkilatımız ile buluştuk, gündemi değerlendirdik, esnaf ziyareti gerçekleştirdik. 1877 yılında Acara’dan göç eden Müslüman Gürcülerin yerleştiği Manyas Cumhuriyet Köyü. Anaerkil bir kültür hâkim. Ev işlerini eşleri ile birlikte yapan erkekler, kahvehanede başköşeyi kadınlara ayırıyor.” dedi.
Haber : Sibel Ertan
 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Çömez Manyas’ karış karış gezdi