Doğalgaz Toplantısına Siyasi Partiler İştirak Etmedi

Manyaslılar Kültür ve Turizm Derneği’nin öncülüğünde bir araya gelen bir gurup Manyaslı vatandaş ilçeye henüz doğalgaz gelmemesi üzerine yapacakları girişimleri değerlendirdiler.

Manyas Haber 16.06.2022 11:34:00 501 0
Doğalgaz Toplantısına Siyasi Partiler İştirak Etmedi

Manyas Öğretmenevinde yapılan ve Manyaslılar Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hilal Can Karamehmetoğlu’nun başkanlık etti. Toplantıya katılanlar, doğalgazın ivedilikle Manyas’a gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını söylediler. 
Dernek Başkanı Karamehmetoğlu “Dernek olarak aldığımız karar gereği geniş katılımlı bir toplantı yapmak istedik, ancak iki muhalif siyasi parti dışında yeterince destek göremedik. Biz de kendi aramız da bir komisyon kurduk, önce toplantımıza katılmayan partileri ziyaret edeceğiz, sonuç alınamaz ise Balıkesir Milletvekillerimizden randevu talep edip Enerji Bakanlığı önünde karargah kuracağız “dedi. 
Dernek Başkanı Hilal Can Karamehmetoğlu, Bandırma’nın kırsal Aksakal mahallesine bile doğalgaz çalışmalarına başlandığını hatırlatarak, bu kış kömür fiyatlarını duyunca vatandaşın uykularının kaçtığını, doğalgaınz hem ekonomik, hem de temiz hava solumanın tek yolu olduğunu belirtti.
Toplantıdan günler önce herkesin davet edildiği ancak ne İktidar partisi ilçe teşkilatı nede mevcut belediye başkanı yada temsilcisinin toplantıya katılmaması dikkat çekerken siyasi partilerden İyi Parti İlçe Başkanı Özcan Biçer ve yönetim kurulu üyeleri ile Saadet Partisi temsilcilerinin toplantıda hazır bulunduğu öğrenildi.
Haber : Süleyman Özaydın