Gençlik Haftası konserle sona erdi

Manyas ilçesinde, 15-21 Mayıs tarihlerinde devam eden Gençlik Haftası programı, gençlerin solist olarak katıldığı konser ile sona erdi.

Manyas Haber 24.05.2022 14:09:00 783 0
Gençlik Haftası konserle sona erdi

Manyas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde, Manyas Meslek Yüksek Okulu ve Manyas Anadolu Lisesi öğrencileri Şevval Şenkaya, Beyza Sipahi, Tuğçe Eroğlu, Rojin Kahraman, Samet Selçuk Aydın ve Emirhan Durgut solist olarak ilk kez sahne alırken, mükemmel bir performans sergileyen gençler izleyicilerden büyük alkış aldılar. 

Nurdan Özgür Tekin yönetiminde ki Yağız Ada Tekin, Kostak Ali zeybeği ve Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi de Ankara yöresi oyunları ile programa katıldılar. 

Gecenin sonunda ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı popüler müzik sanatçısı Furkan Avcı, gençleri şarkılarıyla coşturdu. 

Geceye Manyas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kudret Eğen, Manyas Anadolu Lisesi Müdürü Hayriye Başaran ile öğrenciler ve gençler katıldı. 

Programın sonunda, Manyas Gençlik ve Spor Müdürü Kudret Eğen, solist olarak görev alan ve gecede kendilerine destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Manyas Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: Gençlik Haftası konserle