Kaymakam Çelik’in bayramlaşma programı yoğun geçti

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Kurban Bayramı münasebetiyle kurum amirleri ve personelleri ile bayramlaştı.

Manyas Haber 15.07.2022 03:35:00 424 0
Kaymakam Çelik’in bayramlaşma programı yoğun geçti

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Kurban Bayramı münasebetiyle kurum amirleri ve personelleri ile bayramlaştı. 
Kaymakam Çelik, öğretmenevi salonunda kabul ettiği konuklarının tek tek bayramını kutladı. Çelik, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada "Millet olarak, coşkuyla karşıladığımız bir bayramımıza daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğin, karşılıklı sevgi ve saygı hislerinin, kardeşliğin, hoşgörünün, dostluğun ve toplumsal dayanışmanın en üst seviyede gerçekleştiği mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramımızın anlamına uygun olarak, neşe ve sevinç içinde geçmesini temenni ediyorum." dedi. 
Kurban Bayramı münasebetiyle görevi başında olan personeller ile yolculuk eden vatandaşlarımızın bayramlarını kolonya ve çikolata ikram ederek kutlayan Kaymakam Çelik, programını İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Manyas İtfaiye Grup Amirliği ve Manyas Devlet Hastanesi ziyareti ile sürdürdü. 
Daha sonra ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Çelik, devletin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğu ifade etti. 
Şehit ailelerinin ülkemize ve Manyas’a birer emanet olduğunun altını çizen Kaymakam Koray Çelik, devlet olarak şehit ailelerinin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek bayramlarını kutladı.                
Kaymakam Çelik’in Şehit aileleriyle bayramlaşma ziyaretlerine, İlçe Emniyet Amir Vekili Osman Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Mustafa Sertaç Ala ile Çarşı Camisi İmam-Hatibi Salman Temur eşlik etti.         Haber : Taygun Ertan