Kaymakam koltuğunu Zeynep’e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Susurluk Kaymakamı ve Manyas Kaymakam Vekili Muammer Köken koltuğunu İstiklal İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Zeynep Kahraman’a bıraktı.

Manyas Haber 1.05.2023 21:39:00 356 0
Kaymakam koltuğunu Zeynep’e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Susurluk Kaymakamı ve Manyas Kaymakam Vekili Muammer Köken koltuğunu İstiklal İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Zeynep Kahraman’a bıraktı. Öğretmeni Gülden Akbaş ile birlikte Kaymakam Muammer Köken’i ziyaret eden Zeynep Kahraman yaptığı giriş konuşmasında “Bu değerli makamda Manyas’ta ki 1910 öğrenciyi temsil etmekten gurur duyuyorum. Bugünün çocukları geleceğin büyükleri olarak ülkemizi geliştirmek için dürüst ve azimli bir şekilde çalışacağız. Ata’mızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız.” dedi. 
Daha sonra Kaymakam Muammer Köken koltuğunu devrettiği Zeynep kahraman’a “Emriniz var mı” diye sorduğunda ise Zeynep Kahraman, okulda ki parkın çok eskidiğini, parkın yenilenmesini, boş zamanları daha verimli ve eğlenceli geçirebilmek için oyun parkur alanlarının kurulmasını ve ilçeye küçük bir lunapark kurulmasını istedi. 
Haber : Pınar Demirçeviren


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Kaymakam koltuğunu Zeynep’ devretti