Kaymakam Yeşil’den Gazetemize Kutlama

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundu.

Manyas Haber 17.01.2024 02:57:00 378 0
Kaymakam Yeşil’den Gazetemize Kutlama

 

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

Kaymakam Yeşil, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel basının ülkemiz basını için önemli olduğuna dikkat çekip, Manyas’ın Sesi Gazetesi görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi. 

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil’i gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Taygun Ertan ve Anadolu Ajansı Muhabiri Süleyman Özaydın karşıladı.

Kaymakam Yeşil ziyarette yaptığı konuşmada “Gazetecilik mesleği kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak kimi zaman zor şartlar altında ve yüksek sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Bu işe emek ve gönül veren sizlere sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.”dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Taygun Ertan da ziyareti için Kaymakam Yeşil’e teşekkür ederek, “Bizler de sizin Manyas için değerli çalışmalarınızı yakından izliyoruz. Bugün aynı zamanda ‘İdareciler Günü’. Biz de sizin bu özel gününüzü kutluyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Yeşil’ Gazetemize Kutlama