Komşunun köpeğini yaralaması iddiası yargıya taşındı

Manyas İlçesi Işıklar kırsal Mahallesi’nde meydana gelen olayda, komşusunun köpeğini kesici bir aletle yaraladı iddiası yargıya taşındı.

Manyas Haber 6.02.2023 12:04:00 1079 0
Komşunun köpeğini yaralaması iddiası yargıya taşındı

İddiaya göre; Işıklar kırsal Mahallesi’nin Değirmen Boğaz Mahallesi’ne giderken mahallenin dışında bulunan ve koyunculuk yapan Tark ve Kahraman ailelerinden, Tark ailesinin 3 yaşında ki çoban köpeklerinin Kahraman ailesinin bahçesine girerek o ailenin köpekleri ile dalaştığı, aileden M.Kahraman’ın elinde ki kesici bir aletle Tark ailesinin köpeğini sağ kalçasından yaraladığı kaydedildi. 

Sabah uyandıklarında köpeğin sesini duyarak dışarı çıktıklarını söyleyen Emirhan Tark “Köpekler komşunun bahçesinde kapışmış, oradan yaralı çıktı geldi buraya, veteriner çağırdık bir saat içinde geldi. Sağ bacağının üstünden yaralanmıştı, daha önce de üç tane köpeğimiz zehirlenerek öldü. Olay üzerine Kahraman ailesine gittiklerini köpeği yaralayan M, Kahraman’ın kendilerine yaptıysam, yaptım diyerek saldırdığını” dile getirdi. 

Olayla ilgili Manyas Cumhuriyet Savcılığı’na Tark ailesi şikâyette bulunurken, M. Kahraman’ın ise yaralama suçunu kabul etmediği, Tark ailesine ait köpeğin sürülerine saldırarak koyunlarını ürküttüğü ve ürküp kaçan gebe koyunların kuzularını düşürdüğü yönünde ifade verdiği öne sürüldü.