Kur’an Kursu eğitimleri başladı

Yurt genelinde 3 Temmuz itibariyle il ve ilçe müftülükleri bünyesinde Kur’an Kursu başvuruları başladı. Manyas’ın merkez ve kırsal mahallelerinde ki mevcut camilere yüzlerce kız ve erkek öğrenci kayıt yaptırdı.

Manyas Haber 12.07.2023 04:28:00 334 0
Kur’an Kursu eğitimleri başladı

4-22 yaş arası çocuk ve gençlerin eğitim alacağı Kur’an Kursu başvuruları 10 Temmuz 2023 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Manyas’ın merkez ve kırsal mahallelerinde ki mevcut camilerde başlayan eğitimlerin 1. dönemi 28 Temmuz, 2. dönemi ise 25 Ağustos’ta sonra erecek. Yurt genelinde 3 Temmuz itibariyle il ve ilçe müftülükleri bünyesinde Kur’an Kursu başvuruları başladı. Manyas’ın merkez ve kırsal mahallelerinde ki mevcut camilere yüzlerce kız ve erkek öğrenci kayıt yaptırdı.4-22 yaş arası çocuk ve gençlerin eğitim alacağı Kur’an Kursu başvuruları 10 Temmuz 2023 Pazartesi gününe kadar devam edecek. Manyas’ın merkez ve kırsal mahallelerinde ki mevcut camilerde başlayan eğitimlerin 1. dönemi 28 Temmuz, 2. dönemi ise 25 Ağustos’ta sonra erecek. 
Hafta içi günde 4 saat eğitim verileceği bilgisini aktaran yetkililer, “Kursumuz 3 Temmuz’da başladı ve eğitimlerimiz hafta içi her gün saat 10.00’da başlayacak. 25 Ağustos’a kadar öğrencilerimize eğlenceli bir şekilde eğitim vereceğiz. Öncelikle dinimizi, kitabımızı ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) ahlakını, adabı muaşeret konularını öğreteceğiz. Hayatları boyunca nelerle karşılaşabileceklerini ve değerlerimizi anlatacağız. Manyas’ta ki tüm cami ve Kur’an kurslarında eğitimler devam edecek. Öğrenci kaydını yaptırırken ya da kurs bittiğinde maddi bir şey ödemeyecekler.” dedi. 
Haber : Pınar Demirçeviren


Anahtar Kelimeler: Kursu eğitimleri başladı