Manyas AK Parti heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne gitmek için Cuma akşamından otobüslerle Ankara’ya hareket eden AK Parti Manyas İlçe Teşkilatı’nda heyecan ve coşku üst düzeydeydi.

Manyas Haber 12.10.2023 10:18:00 552 0
Manyas AK Parti heyeti  Ankara’ya çıkarma yaptı

AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay, AK Parti’nin büyük kongresine davet duyurusunun ardından birçok “Erdoğan ve AK Parti Sevdalıları” Manyas İlçe Teşkilatını arayarak Kongreye katılmak istediklerini belirtmeleri katılımın yüksek olmasını sağladığını belirtti.
AK Parti Manyas İlçe Başkanı Günay, Ankara yolculuğunu değerlendirdiği açıklamasında “Bu akşam burada hem teşkilatımız, hem de Manyaslı hemşerilerimizin bizim heyecanımıza ortak olarak Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgi, verdikleri destek bizleri çok mutlu etti. Buradan hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK davanın birer neferleri olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açısıyla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcı olacaklarını söyleyen Günay, “Bu hedef doğrultusunda hem Balıkesir’de, hem Manyas’ta, hem de diğer ilçelerimizde önümüzdeki yerel seçimlere güçlü kadrolarla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları, sevdalıları olarak 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi. 
Haber : Pınar Demirçeviren

 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi