Manyas Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Geçtiğimiz hafta hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesi ve güneşin kendini göstermesiyle birlikte Manyas Belediyesi asfalt sezonunu açtı.

Manyas Haber 20.04.2022 14:40:00 391 0
Manyas Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Geçtiğimiz hafta hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesi ve güneşin kendini göstermesiyle birlikte Manyas Belediyesi asfalt sezonunu açtı. Güneşli havayı fırsat bilen belediye ekipleri, Kulak ve Hamamlı mahallelerinde 7500 stabilize yolu sıcak asfaltta birleştirdi. 

Sıcak havaları fırsata dönüştürmek isteyen belediye ekipleri, alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerde sıcak asfalt yapım işine başladı. 

Asfalt sezonunu Kulak Mahallesi'nde açan Manyas Belediyesi, Uzun zamandır yolla ilgili sorunlarını dile getiren mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmek amacıyla yaklaşık 3000 m2 stabilize yolu sıcak asfalt ile kapladı. 

Toplamda 370 ton asfalt serimi gerçekleştirilen mahallede çalışmaları yerinde inceleyen Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin ve Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Tok mahalle sakinleriyle sohbet ederek mahalleden ayrıldı.  

Sıcak asfalt yol yapımının 2. gününde ise kırsal Hamamlı Mahallesi'nde 4500 M2 stabilize yol sıcak asfalt ile kaplandı. Toplamda 600 ton asfalt serimi gerçekleşmiş oldu. 

Asfalt çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, "Asfalt sezonumuzu açtık. Güneşli havaları fırsata çevirerek ilçemizde alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerimizde sıcak asfaltlama çalışmalarına başladık. Kulak ve Hamamlı mahallelerimizde toplam 7500 M2 stabilize yolu sıcak asfalt ile birleştirdik. Birçok mahallemizde benzer yol yapım çalışmaları gerçekleştirerek bu şekilde yaz sezonunu verimli geçirmeyi planlıyoruz." dedi. 


Anahtar Kelimeler: Manyas Belediyesi asfalt sezonunu