Manyas Belediyesi Asflat Çalışmalarını Sürdüyor

Manyas Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Güneşli havaları fırsata çeviren belediye ekipleri, kırsal Yeniköy Mahallesi'nde alt yapımı tamamlanan yaklaşık 2500 m2  stabilize yolu sıcak asfaltla birleştirdi.

Manyas Haber 1.06.2022 15:19:00 450 0
Manyas Belediyesi Asflat Çalışmalarını Sürdüyor

Sıcak havaları fırsata dönüştürmek isteyen belediye ekipleri, alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerde sıcak asfalt yapım işine başladı. 
Asfalt sezonunu geçtiğimiz aylarda Kulak Mahallesi'nde açan Manyas Belediyesi, uzun zamandır yolla ilgili sorunlarını dile getiren kırsal mahallelerde bulunan bozuk stabilize yolları sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor. 
Program dahilinde geçtiğimiz hafta kırsal Yeniköy Mahallesi'nde toplamda 540 ton asfalt serimi gerçekleştirilen mahallede 2500 m2 stabilize yol asfalt ile kaplandı.   

Asfalt çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, "Asfalt sezonumuzu açtık. Güneşli havaları fırsata çevirerek ilçemizde alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerimizde sıcak asfaltlama çalışmalarına başladık. Kulak ve Hamamlı mahallelerimizden sonra program dahilinde Yeniköy Mahallemizde de  toplam 2500 M2 stabilize yolu sıcak asfalt ile birleştirdik. Birçok mahallemizde benzer yol yapım çalışmaları gerçekleştirerek bu şekilde yaz sezonunu verimli geçirmeyi planlıyoruz." dedi. 
Barçin, emeği geçen tüm personele ve asfalt karma işlemini gerçekleştiren Bandırma Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Haber : Taygun Ertan