Manyas, Serkan Sarı’yı Bağrına Bastı!

CHP Balıkesir 2. Sıra Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmaları kapsamında baba ocağı Manyas’ta sahaya indi.

Manyas Haber 20.04.2023 16:17:00 897 0
Manyas, Serkan Sarı’yı Bağrına Bastı!

 

Memleketinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Serkan Sarı’yı Manyaslılar bağrına bastı. Sarı, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Balıkesir’in Manyaslı bir vekili olacak” dedi.

14 Mayıs Genel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını sürdüren CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, baba ocağı Manyas’a gitti. Manyas’taki programına CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Sarı’yı İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, Belediye Başkanı Tancan Barcin ve parti üyeleri karşıladı. Parti binasında yapılan görüşmede seçime yönelik çalışmalar değerlendirildi.

“BARIŞ, HUZUR, REFAH İÇERİSİNDE BİR TÜRKİYE!”

İlçe başkanlığı ziyareti sonrası programına devam eden Serkan Sarı, Manyas Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Sarı, konuşmasından milli değerlere vurgu yaparak; “Ay-yıldızlı bayrağımız altında, Misak-ı Milli sınırlarımız içerisinde milletimizin barış, huzur ve refah içerisinde yaşayacağı bir Türkiye hayalini Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Millet İttifakımızla gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı

MANYASLI HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

Programını esnaf ziyaretleriyle sürdüren Serkan Sarı, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Manyaslı hemşehrileriyle kucaklaşan ve dertlerini dinleyen Serkan Sarı, ziyaretler sonrası açıklama yaptı. Sarı, şu ifadeleri kullandı; “Manyas benim evim. Manyaslı hemşehrilerimizin hakkını, hukukunu sonuna kadar savunacağım. Manyas’ın geride kalmış kayıplarını da tolere etmek için özveriyle ve en üst düzeyde gayretle çalışacağım. Artık Manyas’ın, Manyaslıların bir vekili olacak. Sıkıntılarını, ihtiyaçlarını anlatabileceği Serkan kardeşi, Serkan abisi olacak. Manyas halkı da mecliste kendi hemşehrisini görmek istiyor.”

“HEM MANYAS’IN HEM BALIKESİR’İN HAKKINI SÖKE SÖKE ALACAĞIM!”

Manyas halkının kendisini bağrına basmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Serkan Sarı, açıklamasına şöyle devam etti; “Bizim önceliğimiz kendi evimiz, Manyas’ımız. Manyas’ımıza iktidarımızda en hızlı, en yoğun, en çabuk hizmetler üretmek için benim o savaşı, o mücadeleyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Balıkesir’in ve Manyas’ın hakkını söke söke alacağım. Şimdiden hem Manyas’ımıza hem de Balıkesir’imize hayırlı olmasını diliyorum.”


Anahtar Kelimeler: Manyas Serkan Bağrına Bastı!