Manyaslı Gençler Uğruna 56 Yaşında Üniversiteden Mezun Oldu

Manyas'ta gençlere ücretsiz olarak spor kursları veren İlyas Taşkın 56 yaşında üniversiteden mezun oldu.

Manyas Haber 10.08.2023 16:19:00 1041 0
Manyaslı Gençler Uğruna 56 Yaşında Üniversiteden Mezun Oldu

Manyaslı gençlere ücretsiz spor kursu verirken yetkili kurumların belgesi olmadığı için yer tahsis edilmemesine kızan Taşkın, azim etti ve üniversiteyi bitirerek belgesine kavuştu.  1967 doğumlu olan İlyas Taşkın, 2020 yılında girdiği YKS sınavında aldığı puanla Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri bölümünü kazandı. Üniversitenin derslerine katılarak sınavlarında üstün bir başarı gösteren Taşkın geçtiğimiz günlerde 56 yaşında kep attı.
Diplomayı sadece gençler için aldığını belirten Taşkın, "Ben Manyaslı gençlere ücretsiz olara spor yaptırıyordum. Daha sonra bir çok engelle karşılaştım. En son belgem olmadığı için bana yer tahsis edilmedi. Bende inat ettim ve bu çocuklara sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için üniversite sınavlarına hazırlandım. Sınavı kazandım  üniversitemi bitirdim ve diplomamı elime aldım. Bu diplomayı sadece o çocuklara kurs verebilmek için aldım."dedi.
56 Yaşında üniversiteden mezun olan İlyas Taşkın önümüzde ki günlerde Manyaslı gençlere spor kursları vermeye başlayacağını belirtti.
Haber : Pınar Demirçeviren