Manyas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Manyas Atatürk Meydanı’nda ki tören Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken, Manyas Kaymakamı Koray Çelik ve Belediye Başkanı Tancan Barcin törene katılanların bayramını kutladı.

Manyas Haber 4.09.2023 16:09:00 710 0
Manyas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Manyas Atatürk Meydanı’nda ki tören Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken, Manyas Kaymakamı Koray Çelik ve Belediye Başkanı Tancan Barcin törene katılanların bayramını kutladı. İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Fatih Ergün günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi. Ergün yaptığı konuşma da "Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve İstiklali timsal olmuş bir milletiz. İşte bunun için bugün Türk Milletinin zafer günüdür, bugün Türk ulusunun kendisini esir etmek isteyen yayılmacı, istilacı güçlere karşı kadınıyla, çocuğuyla, ordusuyla ulusal benliğini kurtardığı ulusal zaferin günüdür." Dedi.
Ütğm Ergün’ün konuşmasının ardından Manyas Anadolu Lisesi öğrencileri Setenay Sayın ve Samet Selçuk Aydın şiirlerini okumasıyla burada ki tören sona erdi. 

Daha sonra ise Hükümet Konağı bahçesinde Manyas Kaymakamı Koray Çelik ve Manyas Belediye Başkanı Barcin, kurum amirleri ve siyasi parti ilçe başkanlarının tebriklerini kabul etti. 
Törene Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Manyas Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ay, Manyas İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Fatih Ergün, Manyas İlçe Emniyet Amiri Ulvi Tarık Tokat, Hakim Mehmet Fatih Topdemir,  Manyaslı gaziler ve yakınları, siyasi partilerin ilçe başkanları. kurum amirleri, STK başkanları ile vatandaşlar katıldılar.
Haber : Sibel Ertan