Memleket Partisi Lideri Muahrrem İnce

"Geçen Sefer Salladım Bu Sefer Yıkacağım"

Manyas Haber 27.08.2022 00:08:00 476 0
Memleket Partisi Lideri Muahrrem İnce

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Manyas ve kırsal Salur Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, esnaf ziyaretinde bulundu. 
Salur'da vatandaşlara hitap eden İnce, "Erdoğan 20 senede bir kere sallandı. Onuda ben başardım. Bu sefer sallamayacağım, yıkacağım." dedi.
Muharrem İnce’yi Manyas ziyaretinde, Memleket Partisi Manyas İlçe Başkanı Vural Cankır, yönetim kurulu ile partililer karşıladı. 
Kısa bir esnaf ziyareti turu yapan İnce daha sonra kırsal Salur  Mahallesine geçti. Burada kahvehanede vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce kendisinin de bir köylü ve çiftçi  çocuğu olduğunu, babasının aldığı bir ineğin sütüyle üniversite okuduğunu belirterek, "Bende sizler gibi köylüyüm. Babam çiftçidir. Babam 1 adet inekten elde ettiği süt parasıyla beni üniversiteye gönderdi. Ben milletvekilliği görevimdeyken bile bayramlarda geldiğimde babam baktığı kurbanlıklar için beni ahıra sokardı. Onun için bu işleri çok iyi bilirim.  Şuanki şartlarda ise üreticilerin nasıl zor durumda olduğunu görüyorum. Maalesef başımızdakiler sizlerin çocuklarını asgari ücretle büyük alışveriş merkezlerinde çalışmak zorunda bıraktı." dedi.    

CHP’de 40 yıl görev yaptığını, gençlik kollarından başlayarak, her kademesin de görev aldığını söyleyen İnce, "CHP yoldan saptığı için ayrıldım.  Bu iktidarı 20 senedir yenememişler, bir kere sallandı, onu da ben salladım. Bu sefer de onları inşallah yıkacağım. Milleti kutuplaştırmışlar, ikiye  bölmüşler. Çıktı biri Cumhur diğeri millet ittifakı diyor. Aslında kırk katır mı, kırk satır mı diey soruyorlar. Bugün çiftçinin ürünü para etmiyor. Buığdayın anavatanı Türkiye, biz ise savaşan ülkeden buğday alıyoruz. Bereketli toprakların fakir bekçisi olmayacağız. Takım tutar gibi, parti tutmayalım. Bu savaşan ülkelerde enflasyon birinde % 15 diğerinde 20 , biz de ise % 80, bugün ülke de kötü yönetim var, çiftçi girdileri çok arttı. Bu gidiş iyiye gidiş değil." şeklinde konuştu.
Kahvehanede çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Salurlu üreticilerle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ilçemizden ayrıldı.    Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Memleket Partisi Lideri Muahrrem