MHP İlçe Başkanı Taşkın ülke gündemini değerlendirdi

MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın ülke gündemini değerlendirdi.

Manyas Haber 28.10.2022 12:04:00 312 0
MHP İlçe Başkanı Taşkın ülke gündemini değerlendirdi

Muhalefet partilerinin elbette olabileceğine değinen Taşkın, "Bir ülkede elbette ki muhalefet olacaktır. Ancak ihanet ile muhalefeti birbirinden ayırmamız gerekiyor" dedi. 

Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı değerlendiren MHP İlçe Başkan Taşkın, "Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullandı denmesi ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun da bu iddiayı desteklemesi bana göre muhalefet değil bir ihanettir." dedi. 

Yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ örgütü militanlarını tekrar görevlerine iade edileceklerini söylemesinin de muhalefetle açıklanamayacağını belirten Taşkın, devamında şunları kaydetti: "CHP milletvekillerinin PKK'nın sözcüsü HDP'ye bakanlık vereceklerini söylemesi başlı başına bir ihanettir. Libya’da, mavi vatanda, Karabağ’da, Afrin’de, Kandil’de ne işimiz var? demek muhalefetlikle bir ilgisi olamaz. Hele hele Türk - İslâm aile yapısını bozacak LGBT'yi desteklemekte aile yapımıza ihanettir. Bunları birçok örnekle çoğaltabiliriz. Sonuç olarak bir yanda müzakereciler, mütarekeciler, federasyoncular ve teslimiyetçiler var. Diğer yanda Türk milletinin birliğini sadakatle savunan Türkiye sevdalıları bulunmaktadır. Bir yanda bölünmeyi, dağılmayı ve çözülmeyi heyecanla ilerletmeye uğraşan gafiller vardır. Diğer yanda kardeşliği, bütünlüğü ve birlikte yaşamayı dua gibi dilinden düşürmeyen milliyetçi-vatanseverler bulunmaktadır. Bir yanda İmralı’nın gölgeliğine sığınan, küresel güçlerin kucağında şımaran, Kandil çetesine boyun eğen korkaklar vardır. Diğer yanda gücünü ve ilhamını yalnızca Türk milletinden alan milli vicdanlar bulunmaktadır. Ve şüphesiz bir yanda Vatan hainleri, yerli işbirlikçiler, FETÖ’cüler, Nato’cular, Apocular, Soros’cular, zillet var. Diğer yanda şükürler olsun ki Türk milleti ve Milliyetçi Hareket Partisi bulunmaktadır. Büyük Türk Milleti kararını verirken tarafları değerlendirecek ve kararını ona göre verecektir."