MHP Teşkilatı İl Kongresinde Tam Kadro Yerini Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir’de İlçe kongrelerini tamamlamasının ardından il kongresini de gerçekleştirdi.

Manyas Haber 27.09.2023 01:28:00 377 0
MHP Teşkilatı İl Kongresinde  Tam Kadro Yerini Aldı

MHP 14. Olağan Balıkesir İl Kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın divan başkanlığını yaptığı kongreye ilgi çok yüksekti. İl Kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Manyas İlçe Teşkilatı da tam kadro olarak katılım sağladı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kongrede gündem maddeleri görüşüldü ve konuşmalar yapıldı. Ardından, MHP İl Başkanlığı görevine aday olan Niyazi Tunç, kürsüye gelerek görüşlerini aktardı. Daha sonra, Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman konuşurken, kürsüdekilerin açıklamaları büyük alkış aldı. MHP Balıkesir İl Başkanlığı’nın 14. Olağan Kongresi, oy kullanma işlemleriyle devam etti ve akşam saatlerine kadar sürdü. Delegelerin güven oyunu alan Niyazi Tunç, MHP Balıkesir İl başkanı seçildi. Tunç, tebrikleri kabul ederek bayrağı daha ileriye taşımak için ekibiyle birlikte elinden geleni yapacağını ifade etti.

Gerçekleştirilen kongreyi hakkında gazetemize kısa bir açıklamada bulunan Manyas MHP İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, “Balıkesir 14 . Olağan İl kongremize katıldık ve delegelerimiz oylarını kullandılar. Yeni seçilen İl yönetimine başarılar dile, kongremizin vatana, millete ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 
Kongrede MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın’da üst kurul delegeliğine seçildi.
Haber : Taygun Ertan
 


Haber Kaynak : Manyasın Sesi
Anahtar Kelimeler: Teşkilatı Kongresinde Kadro Yerini