Milletvekili Uygur, Manyas ve kırsal mahalleleri ziyaret etti

Manyas ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MYK Üyesi Belgin Gökçe Uygur, partililere vatandaşı sabırla dinlemelerini tavsiye etti.

Manyas Haber 2.09.2022 13:58:00 352 0
Milletvekili Uygur, Manyas ve kırsal mahalleleri ziyaret etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Manyas ve kırsal mahalleri ziyaret etti. 
AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, parti binasında yaptığı konuşmasında, hep sahada olduklarını, seçim zamanı için 2 yıl var derken, şimdi ise 10 ay gibi kısa bir zaman kaldığını söyledi. 
Milletle beraber olduklarını, son dönem de korona virüs, doğal afetler yaşandığını ve hepsiyle mücadele ettiklerini belirten Belgin Gökçe Uygur "Bizim teşkilatlarımız güçlü, bütün seçimleri açık ara önde götürdük. 20 yıldır hep mücadele ettik, Cumhurbaşkanımız vatanına, milletine sahip çıktı. Belli sıkıntılarımız var ama inşallah atlatacağız, vatandaşla bağlantılarımızı güçlü tutacağız. Belli noktalar da sıkıntılarımızı aştık. Bunu vatandaşa üç-beş dakika anlattığınız da vatandaşımız anlıyor, siz sabırla dinleyin. Milletle beraberiz, altılı masadan bir şey çıkmaz, politikaları bir biriyle uyuşmuyor, bir Cumhurbaşkanı adayı bile çıkaramadılar. Çiftçimizin maliyetleri arttı, ancak Cumhurbaşkanımız bu maliyetleri göz önüne alarak, ürünlerine çiftçimizi mağdur etmeyecek bir fiyat verdi. Biz sabırla vatandaşlarımızı dinleyip, sahadan kopmayacağız ve inşallah önümüzde ki seçimleri de alacağımıza gönülden inanıyorum." dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı Yücel Günay ve partililer ise Toprak Mahsulleri Ofisi’nin buğdayda olduğu gibi, çeltik ve mısırda da alım yapmasını istedi. 
İlçenin en büyük sıkıntısının doğalgazın bir an önce ilçeye getirilmesi olduğunu Milletvekili Uygur’la paylaşan AK Partililer, ilçeye Tarım Kredi Kooperatifi marketi açılması konusunda istekte bulundular. 
Partililerinden gelen talepleri ilgili Bakanlıklar ile görüşme sözü veren Milletvekili Uygur daha sonra bir kısım partililer ile birlikte aynı güzergâh üzerinde bulunan Manyas'ın kırsal Cumhuriyet, Peynir Kuyu, Erecek ve Koçoğlu mahallelerini ziyaret etti. 
Haber : Taygun Ertan