Modifiye tutkunları Manyas'ta buluştu

Tuning Cadde Gönen Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Manyas’lı dostlarıyla bir araya geldi.

Manyas Haber 2.09.2022 13:55:00 491 0
Modifiye tutkunları Manyas

Maltepe Parkı’nda buluşan modifiye tutkunları geçtiğimiz günlerde de Gönen ilçemiz de buluşmuşlardı. 
Asıl amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyleyen Tuning Cadde Gönen Dernek Başkanı Selçuk Kangaloğlu, dernek olarak modifiyeli, klasik tüm tarzda araçları ve motosikletleri kapsadığını, 18 yaşından itibaren derneğe üye kabul ettiklerini ancak daha küçük yaşta ki gençleri de bu alanda yoğunlaşmaları için çaba harcadıklarını belirtti. 
Kangaloğlu, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şu anda30 üyeye sahibiz, ancak bu işe gönül veren çok sayıda arkadaşımız, kardeşimiz var. Sık, sık bir araya gelerek bilgi paylaşımı yapıyoruz, bunun ötesinde dostluklarımızı pekiştiriyoruz. Derneği otomobil sporu üzerine kurduk. Başta Gönen Belediyesi ile ilçemizin bir çok Sivil Toplum Kuruluşu ve iş insanları da derneğimize maddi, manevi destekte bulunuyor. Hatta Gönen Belediyemiz geçtiğimiz ay “1. Gönen Belediyesi Modifiye Fuarı“ düzenledi. Ülkemiz genelinden birçok arkadaşımız araçlarıyla katılarak çok güzel bir etkinliğe imza attık.” 
Modifiye tutkunlarının teknik konularında birbirine destek olduklarını kaydeden Kangaloğlu, “Gönen’de ki üyeler kendi aralarında, Manyas’ta ise derneğin temsilcisi olarak Mustafa Süner diğer üyelere teknik destek veriyor. Modifiyeleri kendileri yapıyor.” diye konuştu. 
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Modifiye tutkunları Manyas' buluştu