Öztaylan, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için Manyas’ta

Manyas programına AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı ile başlayan Öztaylan, daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Manyas Haber 29.05.2023 10:56:00 656 0
Öztaylan, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için Manyas’ta

14 Mayıs’ta milletvekili seçilen ve 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak üzere gece gündüz çalışan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, çalışma programı kapsamında Manyas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Sivil Toplum Kuruluşlarında gerçekleşen toplantıların ardından ilçemiz esnafını dolaşan Öztaylan ve beraberindeki heyet gazetemizi de ziyaret ederek gazete personelimiz Taygun Ertan ve Süleyman Özaydın’la bir süre sohbet etti.
Ziyaret sırasında gazetemizde hazır bulunan 2004 yılı DYP Manyas Belediye Başkan adayı Behis Kutlu ile geçmiş yıllar hakkında uzun bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Öztaylan, kendisinin henüz 35 yaşında genç bir vekil olmasına karşın geçmişte yaşanan siyasi olayları çok iyi bildiğini ifade etti. 
Siyaset ile 13 yaşında tanıştığını söyleyen Öztaylan, “Kendimi bildim bileli siyasetin tam merkezindeyim. 13 yaşımdan beri siyasete olan merakım ile babamın yanından bir dakika bile ayrılmadan tüm siyasi olaylara hakim olmaya çalıştım. Benim yaşıtlarım hatta benden büyükler o günleri pek hatırlamaz ama ben tüm gelişmeleri isim isim bilir ve hatırlarım. Buda benim siyasete olan tutkumdandır.” dedi. 
Bir süre geçmişi yad ederek Milletvekili olma hikayesini anlatan Öztaylan, daha sonra bu şehri çok sevdiğini ve bu şehir için gece gündüz demeden çalışacağını taahhüt etti. 
‘Çalışacağımızın sözünü değil, taahhüdünü vermiş bir adamım’ diyen Öztaylan “Tabii Türkiye yüzyılının ilk ve en genç vekillerinden biri olmak süper bir duygu. Cumhurbaşkanımız hep ne diyor? ‘Ustalığın şiarındandır, gençliğe yol vermek’ sağ olsun bize de yol verdiler. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.” diyerek sözlerine noktaladı. 
Haber : Sibel Ertan


Haber Kaynak : Manyasın Sesi