Saadet Partisi Manyas’ta sahaya indi

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından yürütülen “Saadet Sahada” programı tüm ülke genelinde belirlenen takvim kapsamında başladı.

Manyas Haber 23.01.2023 14:00:00 730 0
Saadet Partisi Manyas’ta sahaya indi

Türkiye çapında tüm il ve ilçelerde ‘Halkla İlişkiler Taramaları’ şeklinde planlanan programla, partinin daha geniş kitlelere ulaştırılması ve başarı çıtasının yükseltilmesi hedefleniyor.  
Bu kapsamda Manyas'a yönelik bir program gerçekleştiren Saadet Partisi Manyas İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundu.  
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, Saadet Partisi Balıkesir İl Teşkilat Başkanı Murat Savut, Saadet Partisi Susurluk İlçe Başkanı Kamil Kıral, Saadet Partisi Manyas İlçe Başkanı Eren Bayrakoğlu ve partililer Saadet Partisi Manyas İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. 
Parti binasında gerçekleşen toplantının ardından İYİ Parti Manyas İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen Millet İttifakı'nın toplantısına da katılan Saadet Parti heyeti, burada 6'lı masada ilçe nezdinde yapılan protokolü inceledi. 
Daha sonra Saadet Partisi Manyas İlçe Başkanı Eren Bayrakoğlu öncülüğünde esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla sohbet ederek seçimlerde ittifaklarına destek istediler. 
Haber : Taygun Ertan
 


Anahtar Kelimeler: Saadet Partisi Manyas’ sahaya