Salur Meslekve Teknik Lisesi öğrencilerinin mezuniyet sevinci

İlçemiz kırsal Salur Mahallesi’nde bulunan Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni okulun bahçesinde düzenlendi.

Manyas Haber 16.06.2023 14:54:00 989 0
Salur Meslekve Teknik  Lisesi öğrencilerinin mezuniyet sevinci

Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek eşi Gönen Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Erek, İmam-Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Cem Aydın, Müdür Yardımcısı Ramazan Şimşek ile öğrenci velileri ve konukların katıldığı mezuniyet töreni öncesi okulun öğrencilerinden oluşan müzik grubu eşliğinde öğretmenler şarkılarını seslendirirken büyük alkış aldılar. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan mezuniyet gecesinde okul müdürü Kadri Kılıç, mezun öğrencilerine iyi bir gelecek dilerken, okul birincisi Aytuğ Mutlu, 2.si Elifnur Avcıoğlu ve 3.Cemre Turhan’a mezuniyet belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek, eşi Derya Erek ve okul müdürü Kadri Kılıç tarafından verildi. İspanya’nın başkenti Madrid’de 3 hafta süre ile ERASMUS programı kapsamında kısa dönem staj gören öğrencilere sertifikaları ve mezun öğrencilere okul öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet gecesi, öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı pastanın kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile devam ederken, sonrasında müzik eşliğinde öğretmenler ve öğrenciler sahnede gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.
Haber : Taygun Ertan