Serkan Sarı, “Annelerin Tenceresi Kaynamıyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Manyas’ta kurulan cumartesi pazarında saha çalışması yaptı.

Manyas Haber 4.05.2023 13:23:00 480 0
Serkan Sarı, “Annelerin Tenceresi Kaynamıyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Manyas’ta kurulan cumartesi pazarında saha çalışması yaptı. Pazar ziyaretlerinde alanın da satanın da memnuniyetsizliğini gördüğünü ifade eden Sarı, “Pazarcının cebi dolmuyor, annelerin tenceresi kaynamıyor!” dedi.
Seçim hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, hafta sonu ilçemizde kurulan cumartesi pazarını ziyaret etti. Vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelme fırsatı bulan Serkan Sarı; fiyatları incelerken vatandaşların şikayetlerini dinledi, fiyatların düşmesini, alım gücünün artmasını sağlayacak çözüm önerilerini sundu.
PAZAR ARABASININ YARISI BOŞ!
Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada pazarların yangın yeri olduğunun altını çizen Serkan Sarı, “Yaptığımız görüşmelerde ne alanın ne satanın memnun olduğunu gördük. Herkes memnuniyetsiz. Pazarcımız ekmenin, üretmenin maliyetinin fazlalığından şikayet ederken, vatandaşlarımızda el yakan fiyatlar altında ezilmekten şikayetçi. Pazarcının cebi dolmuyor, annelerin tenceresi kaynamıyor! Manyas’ta bir vatandaşımız yaptığımız sohbette pazar arabasının yarısını dahi dolduramadığını ve ihtiyaçlarının çoğunu alamadan eve dönmek zorunda kaldığını ifade etti. Bu görmüş olduğumuz tablo ülkemizin yönetilemediğinin ve her geçen gün daha da fakirleştiğimizin bir göstergesi” diye konuştu.

“ALIM GÜCÜ ARTACAK, GELİR ADALETİ SAĞLANACAK”
CHP ve Millet İttifakı ortaklığıyla ülkedeki biriken tüm sorunlarına neşter vuracaklarını belirten Serkan Sarı, enflasyonu tek haneye indireceklerini dile getirdi. Sarı, şöyle devam etti; “Refahı tabana, halkımıza yayacağız. Vereceğimiz en önemli mücadele halkımızın alım gücünü artırmak, gelir adaletini sağlamak olacak. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar koltuğuna oturmasıyla beraber ilk 1 haftada neler yapacağı, ilk 100 günde neler yapacağı ve ilk 1 yılda neler yapacağının hepsi belli. Teker teker bütün sorunlar çözülecek ve böylelikle alım gücü artmış ol
cak. Vatandaşımıza artık bir müjdemiz var. 14 Mayıs akşamı daha refah dolu, üreten bir Türkiye’de gözlerimizi açacağız. Bu ülkeye huzuru biz getireceğiz.”
BABA OCAĞI ÇAKIRCA’DAN OY SÖZÜ
Öte yandan Manyas’taki programını sonlandırmadan önce baba ocağı olan Çakırca Mahallesi’ne de uğrayan Serkan Sarı, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleli tarafından; “Çakırcalı Serkan” sözleriyle coşkuyla karşılanan Sarı, Çakırcalılarla eski günleri yad etti ve sorunlarını dinledi. Mahalleli ise hemşehrileri Serkan Sarı’ya sahip çıkacaklarını belirterek 14 Mayıs seçimlerinde oy sözü verdi. Sarı, Çakırca’nın ardından Süleymanlı Mahallesi’nde kahvehane ziyareti yaparak Manyas programını bitirdi.  


Haber Kaynak : Manyasın Sesi