Siyasetin Kalbi Manyas'ta Attı

Milliyetçi Hareket Partisi, Manyas Ülkü Ocakları ve MHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Erkut Aslanoğlu birlikte düzenlediği iftar yemeğinde tarihi bir kalabalık yaşandı.

Manyas Haber 5.04.2023 03:26:00 993 0
Siyasetin Kalbi Manyas

Milliyetçi Hareket Partisi, Manyas Ülkü Ocakları ve MHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Erkut Asklanoğlu'nun birlikte düzenlediği iftar yemeğinde tarihi bir kalabalık yaşandı.

Manyas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftar yemeğinde adeta izdiham yaşandı. Alparslan Türkeş'in vefatının 26. Yılında düzenlenen iftar yemeği ve Kuran-ı Kerim Tilaveti'ne Manyalıların dışında Balıkesir merkez ve ilçelerinden gelen misafirler adeta salona sığmadı.

MHP Balıkesir 28. Dönem  Milletvekili Aday Adaylarının tamamının katıldığı iftar yemeğine ayrıca AK Parti İlçe Başkanları ve Milletvekili Aday Adayları da katılım sağladı.

İftara katılım sağlayanları salonun kapısında MHP İLçe Başkanı Nazmi Taşkın, Ülkü Ocakları Başkanı Selçuk Kurt ve Milletvekili Aday Adayı Erkut Aslanoğlu karşıladılar.

MHP Balıkesir ilçe başkanlıkları ve ülkü ocakları başkanlıklarının yanı sıra geçmiş dönem il ve ilçe başkan ve yöneticilerinin yoğun bir katılım sağladığı İftar yemeği  öncesi din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu ve Manyas İlçe Müftüsü Abdullah Bostan tarafından dua yaptırıldı.

Özellikle Güney Marmara olarak adlandırılan Erdek, Bandırma, Gönen ve Susurluk'tan gelen misafirlerin yoğun katılım sağladığı iftar yemeğine yaklaşık 4000 kişinin katıldığı belirtildi. 

Yemeğin ardından gazetemize kısa bir açıklamada bulunan MHP Balıkesir Miletvekili Aday Adayı Erkut Aslanoğlu, " Düzenlenen iftar yemeğinde soframızı paylaşan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize candan teşekkürler ederiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: Siyasetin Kalbi Manyas'