Talihsiz Zabıta Memuruna Son Görev

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonrası hayata veda eden Manyas Belediyesi zabıta memuru Mustafa Avni Ülkü Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi’nde toprağa verildi.

Manyas Haber 4.09.2023 15:45:00 501 0
Talihsiz Zabıta Memuruna Son Görev

52 yaşında ki zabıta memuru Mustafa Avni Ülkü Cumartesi günü öğle saatlerinde Zeki Güngör’ün işletmecisi olduğu kahve de bir masa da arkadaşları ile otururken aniden yere yığıldığı. Uzun süre yerde kaldığı ve kendisine bir vatandaş tarafından yapılan kalp masajına cevap verdiği ancak özel bir araçla hastaneye götürülürken yeniden kalbinin duran Ülkü, acil serviste pratisyen hekimce yapılan müdahaleye rağmen yaşamını kaybettiği belirtildi. 
Talihsiz zabıta memuru Ülkü’nün cenazesi Pazar günü öğle namazına müteakip Cumhuriyet Mahallesi’nde ki baba evinde helallik alınarak mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra defnedildi. Cumhuriyet Mahallesi cenaze dolayısıyla belki de en kalabalık günlerinden birini yaşadığı görüldü. Evli ve bir kız çocuk babası Mustafa Ülkü’nün sevenleri ve arkadaşları yoğun bir kalabalık oluşturdu. Cenazeye Belediye Başkanı Tancan Barcin başta olmak üzere belediye çalışanları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Cenaze sonrası taziyeleri merhum Mustafa Avni Ülkü’nün ağabeyleri Selim Ülkü ve Salim Ülkü ile yeğenleri kabul ettiler. Biz de merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi, belediye personeli ile sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Haber : Sibel Ertan
 


Anahtar Kelimeler: Talihsiz Zabıta Memuruna Görev