Tarım ve Orman İl Müdürü Alkan, Manyas’ta

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, ilçe ziyaretleri kapsamında Manyas’a gelerek burada bir takım ziyaretlerde bulundu.

Manyas Haber 16.06.2022 11:39:00 224 0
Tarım ve Orman İl Müdürü Alkan, Manyas’ta

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Alkan, Manyas ziyaretine Manyas Kaymakamı Koray Çelik'i makamında ziyaret ederek başladı.   
Balıkesir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Ali Aşuk ile Manyas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Ok’unda katılımıyla gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Alkan ve Kaymakam Koray Çelik bölgede uygulanması planlanan yatırım hedeflerini değerlendirerek uygulanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Bölgenin tarım ve hayvancılığının genel durumu değerlendirilerek, uygulanması planlanan projelerin yanı sıra yatırım hedefleri görüşüldü.  

Bölgemizde gerçekleştirilen tarım faaliyetleri ile küçük ve büyükbaş hayvancılık yatırımları hakkında detaylı bir değerlendirme yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Alkan ve Kaymakam Koray Çelik ilçemizde yapılabilecek yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulundu.  
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Salur Mesleki ve Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Alkan, okulun çalışmaları hakkında bilgi alırken bünyesinde hayvan sağlığı ve gıda teknolojisi bölümlerini de barındıran Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim ve öğretim faaliyetleri ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 
Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, tarım ve hayvancılık alanında eğitim noktasında ortak yürütülebilecek projeler ile ilgili okul yönetimine bilgi vererek, İl Müdürlüğü olarak tarımsal eğitim ve öğretime verdikleri önemi dile getirdi. 
Okulda bir dizi incelemelerde bulunan Alkan, Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin herkese örnek gösterilebilecek bir okul olduğunu vurgulayarak ilçeden ayrıldı. 
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: Tarım Orman Müdürü Alkan Manyas’