Vali Ustaoğlu’ndan Manyas'a ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu dün Manyas'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Manyas Haber 2.11.2023 13:00:00 411 0
Vali Ustaoğlu’ndan Manyas

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Manyas ilçesinde Kaymakam Emre Yeşil tarafından karşılandı. Bir süre Kaymakam Yeşil'den ilçe ile ilgili brifing alan Ustaoğlu, sonrasında Manyas Öğretmenevinde ilçe şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Belediye Başkanı Tancan Barcin'i makamında ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu buradan ilçe de süt ürünleri üretimi yapan bir işletmenin teşhir ve satış dükkânının açılışını yaptı. Burada kısa bir konuşma yapan Vali Ustaoğlu " Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız bugün de inşallah Rabbim memleketimizi, milletimizi payidar eyler, bugün de Manyas ilçemiz de arkadaşlarımız bahsettiler, ilçemiz için çok anlamlı olan, ilçemizin istihdamına ,üretimine ciddi katkısı olan kıymetli bir ailemizin böyle bir işyerinin açılışından bahsettiler, bizde gidelim, bismillah deyip birlikte kurdeleyi keselim dedik. Ben bu işyerinin kesinlikle ihracat yapacak durumda olacaklarına inanıyorum.  Tekrar hayırlı, uğurlu olsun diliyorum" dedi. 

Açılış sonrası işyerini gezen ve işyeri sahibi Demir Ali Selen'den ürünler hakkında bilgi alan Vali Ustanoğlu, Manyas  İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ziyaretleri sonrasında ise Eskiçatal-Haydar mahallelerinde olan ve GMKA destekli "Üreten Kadınlar ile Büyü-Yün" projesi  kapsamında ki Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifin de incelemelerde bulunarak, kadınlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Ustaoğlu daha sonra ilçeden ayrıldı, kendisine İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan ile Emniyet Müdür Vekili Hakan Erol eşlik ettiler.
Haber : Taygun  Ertan


Anahtar Kelimeler: Ustaoğlu’ Manyas' ziyaret