Yeni atanan yargı mensupları görevlerine başladı

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından kura çekimleri yapılarak görev yerleri Manyas İlçesi’ne çıkan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim ilçemiz de ki görevlerine başladı.

Manyas Haber 25.08.2023 04:17:00 607 0
Yeni atanan yargı mensupları görevlerine başladı

Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütecek olan Fatih Ay, Mersin ili Anamur ilçesi 1992 yılı doğumlu olduğunu, Alanya Lisesi’ni bitirdikten sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğunu, avukatlık stajını Konya Barosu’nda, Hakim-Savcı stajını Antalya Adliyesi’nde tamamladığını, evli, bir çocuk babası olduğunu söyledi.  
Cumhuriyet Savcısı Ahmet Furkan Türker, 1995 Niğde doğumlu olduğunu, Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi’ni bitirdikten sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğunu belirterek, Niğde Adalet Komisyonun da stajından sonra kura sonrası Manyas’a atandığını ve bekar olduğunu söyledi. 
Hakim Mehmet Fatih Topdemir ise Adıyaman ili Gerger nüfusuna kayıtlı olduğunu, 1997 yılında İstanbul’da doğduğunu, sırası ile Küçükköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğunu belirterek, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde 2,5 yıl devam eden stajının ardından kura sonrası Manyas’a atandığını ve bekar olduğunu söyledi. 
Haber : Taygun Ertan